Our Recent Posts

Archive

Tags

No tags yet.

LINCHERIE ZET VOLGENDE STAP NAAR VIRTUELE PASKAMER


Ruim 70% van de vrouwen draagt de verkeerde BH. Als het van Lincherie afhangt, is dat snel verleden tijd. In onze boetieks biedt de ervaren Lingerie Styliste hulp met persoonlijk advies over de juiste maat, maar ook over wat past bij je levensstijl, en welke stijlen passen bij je garderobe. Dankzij de slimme 3D-scan spiegel kan dit nog beter: geïntegreerde 3D-meettechnologie in de spiegel van de paskamer zorgt voor een innovatieve winkelbeleving. Lincherie test nu de volgende stap in deze digitalisering van de paskamer door toevoeging van virtual reality. Dankzij deze technologie hoef je zelf niet de paskamer in, maar laat je een digitale versie van jezelf lingerie passen. Je persoonlijke Avatar als het ware, met dezelfde lichaamsvormen, dezelfde huidtint en dezelfde look. Zo zie je niet alleen of de lingerie de juiste maat heeft maar ook of de kleur bij je past, de set jouw stijl is en hoe deze valt onder je boven kledij. Ook kan je je ‘persoonlijke paspop’ verschillende setjes laten passen om deze met elkaar te vergelijken. Dat is lingerieshoppen, versterkt door augmented reality.

Op woensdag 7 maart van 10u30 tot 19u test Lincherie deze volgende stap naar een virtuele paskamer in het Lincherie Styling Center in de 9 Straatjes in Amsterdam.

p is Lincherie overal te vinden.

www.lincherie.nl